Tochten

Tiroler runde / © Gerdi 2012Rijden met »Motorvakantie Oostenrijk« is niet hetzelfde als “zoveel mogelijk passen rijden in zo weinig mogelijk tijd”. Bij »Motorvakantie Oostenrijk« ligt de nadruk op het genieten van het land, de weg, het landschap en de mensen.

Beginnend of ervaren motorrijder? Het maakt niet uit! Mooie motorritten zijn er in de bergen voor iedereen.

Dagtochten en arrangementen worden aangeboden mei tot eind oktober (afhankelijk van de weg- en weersituatie).

Programma in 2013
In 2012 is een tweetal mooie arrangementen aan het programma toegevoegd. Met wat kleine aanpassingen zijn deze gehandhaafd. En natuurlijk blijft het mogelijk om een volledig uniek, eigen programma samen te stellen door verschillende dagtochten met elkaar te combineren. Eventueel in combinatie met verblijf in een gasthof of hotel.

Enkele ‘highlights’
Klik op één van de onderstaande foto’s voor meer informatie.

Staller Sattel / © Gerdi 2011

ARR: Basisweek / © Gerdi 2011

Großglockner-Tauern / © Gerdi 2011

ARR: 3 Provinciën / © Gerdi 2011

Dachstein / © Gerdi 2012

DT: Dachstein / © Gerdi 2011

Arrangementen
Ook in 2013 werkt »Motorvakantie Oostenrijk« samen met »Gasthof Batzinger« in Mühlbach im Pinzgau, niet ver van Mittersill. Dit gezellige Gasthof wordt gerund door het Nederlandse koppel Hans en Silvia. Zij bieden een eenvoudig, maar goed onderkomen voor een heel schappelijke prijs.

Alle arrangementen zijn in principe op basis van half pension. En natuurlijk kunt je je motor aan het einde van de dag droog stallen in de garage van het Gasthof. Daarnaast vind je op een steenworp afstand een in motoren gespecialiseerd garagebedrijf. Mocht je onverhoopt pech hebben met je motor, dan is goede hulp dus vlakbij.

En nog veel meer
Op de website vind je een aantal uitgewerkte arrangementen en dagtochten. Zoals eerder aangegeven kun daarmee natuurlijk ook je eigen arrangement samenstellen. Of mij een helemaal op jou wensen toegesneden arrangement in elkaar laten zetten.

Er is – met andere woorden – nog veel meer mogelijk, dan hier op de website al is uitgewerkt.

Dus, … ben je geïnteresseerd, maar staat jouw tocht of arrangement er (nog) niet bij? Neem dan vooral contact met mij op.

Accommodatie
Je verblijft liever in een wat luxere locatie? Ook hiervoor kan worden gezorgd. »Motorvakantie Oostenrijk« werkt behalve met »Gasthof Batzinger« ook met »Alphotel Kuhstadl« samen en heeft bovendien ook met andere hotels in de regio contacten. Ik ben je dan ook graag behulpzaam bij het boeken van een accommodatie.

Algemene voorwaarden
Op alle tochten, programma’s en andere dienstverlening van »Motorvakantie Oostenrijk« zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Relaxte motortochten in de bergen