Provinciën

3 Gegidste dagtochten – 7 overnachtingen – v.a. € 490 p.p.

Großglockner / © Gerdi 2011Mittersill is het ideale uitgangspunt voor prachtige motortochten in het Salzburgerland en de omliggende provinciën. Het ligt op een kruispunt waar letterlijk al eeuwenlang wegen uit het noordelijke Duitsland, het oostelijke Salzburgerland, het zuidelijke Kärnten en Italië en het westelijke Tirol samenkomen. Een mooie motorrit is dan ook nooit ver weg!

Nadat u in uw hotel van het ontbijt hebt genoten, neem ik u mee op een drietal prachtige dagtochten in 3 provinciën: Salzburg, Karinthië en Tirol. Iedere tocht is een genot voor de liefhebber van bochtige wegen en mooie uitzichten. De wegen zijn regelmatig smal en niet geschikt voor snelheidsduivels; maar des te meer voor de motorrijder die graag ontspannen van de motor, de tocht en de omgeving geniet.

Staller Sattel / © Gerdi 2011Omdat de 3 aangeboden dagtochten vrij lang zijn, is in het programma na een dagtocht steeds een rustdag opgenomen. Natuurlijk staat het u vrij om die dag zelf op de motor te stappen en de omgeving te verkennen. Indien gewenst is het ook mogelijk om in overleg met »Motorvakantie Oostenrijk« het programma uit te breiden en één of meer gegidste tochten aan het programma toe te voegen.